Studio

Record Sound biedt u de mogelijkheid een single of album op te nemen. Vooraf bespreken we welke nummers opgenomen worden en hoe de opnames zullen verlopen. Verder gaan we dieper in op uw wensen en stijl. Hierdoor kunnen wij u een zo goed mogelijke mix aanleveren. 

 

Na de opname is het mogelijk dat de nummers gemixt en/of gemasterd worden. De bestanden worden dan op elkaar afgestemd en volledig afgewerkt. Naast het bewerken van de opname is het mogelijk deze bij Record Sound te produceren. De nummers worden op een cd gezet en een bijpassend ontwerp voor een boekje, opdruk of omslag kan gedrukt worden. 

Vooraf bespreekt u met ons uw wensen, benodigdheden en het aantal instrument/zang kanalen dat uw wilt opnemen. Op de dag van de opname kunt u eigen instrumenten meenemen of gebruik maken van de backline die Record Sound levert. De opnames zullen plaatsvinden in de grote zaal van het Pitboel theater te Sittard. Hier hebben wij toegang tot alle techniek die voor de opname benodigd is. Zie voor meer informatie www.pitboeltheater.nl
Wanneer u bij ons heeft opgenomen of eigen audiobestanden levert, kan Record Sound deze voor u mixen. Onze geluidstechnicus zorgt voor balans in volumes, klankbeeld en eventueel effecten.
Door uw audiobestanden te laten masteren worden uw nummers ruimtelijk, afgewerkt en klaargemaakt voor ieder audioapparaat. Na deze laatste bewerking is uw nummer geschikt voor uw publiek en klaar om te produceren.
Voor het produceren van uw nummer gebruiken wij de gemasterde bestanden. Het nummer kan op een cd of lp gezet worden. Daarnaast bied Record Sound hulp bij het ontwerp van een opdruk, boekje of omslag. We kunnen u helpen rechten over uw nummers te krijgen en/of de nummers te promoten.

Reacties zijn gesloten.